Contactgegevens

Aanbod BSO

 

Wanneer u als ouder werkt of studeert is het prettig om er zeker van te zijn dat uw kind na schooltijd goed wordt begeleid. De opvang van Kinderopvang 't Nest biedt hier een prima uitkomst. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat uw kind zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Zo kunnen kinderen in alle leeftijdscategorieen van 4 tot 13 jaar ontdekken wat ze leuk vinden om te doen in hun vrije tijd. Ze zullen zich zeker niet vervelen!

Voorschoolse opvang

Gaat uw kind naar de basisschool, maar moet u al voor schooltijd op weg naar uw werk? U brengt uw kind gewoon naar de voorschoolse opvang op een van de vele locaties van Kinderopvang 't Nest.

Hier kan uw kind rustig verder wakker worden en zich voorbereiden op de schooldag.

Vanaf 7:30 uur staan onze pedagogisch medewerkers klaar om samen met uw kind even lekker te spelen of gewoon rustig af te wachten tot het schooltijd is. Het is maar net wat uw kind 's morgens nodig heeft.

Voorschoolse opvang is standaard vanaf 7:30 uur. Het is ook mogelijk om structureel opvang vanaf 7:00 uur aan te vragen. 

Naschoolse opvang

De openingstijden zijn per naschoolse opvang verschillend, maar ze sluiten altijd aan op de lestijden van de basisscholen waaraan deze gekoppeld is. Ook als er binnen de basisschool voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw verschillende schooltijden zijn, sluit de naschoolse opvang daar op aan.

Naschoolse opvang is standaard tot 18:00 uur. Het is ook mogelijk om structureel opvang tot 18:30 of 19:00 uur aan te vragen.

Vakantieopvang

Voor de locaties BSO Rooyse Kidz, BSO de Oever, BSO EigenWijs, BSO Veltum organiseren wij tijdens de schoolvakanties opvang op BSO de Krullevaar (in basisschool de Klimboom) in Venray.

Op de locaties: BSO KinderPlaneet (Leunen), BSO Petrus Banden (Petrus Bandenschool), BSO Ysselsteyn (Ysselsteyn), BSO Krullevaar (Venray) wordt de vakantieopvang georganiseerd op de eigen opvanglocatie. 

We organiseren vakantieopvang van 7:30 uur tot 18:00 uur.  Daarnaast is het mogelijk om dit voor halve dagen af te nemen. Tijden zijn dan 7:30 uur - 12:45 uur en 12:45 uur tot 18:00 uur. Het is ook mogelijk om structureel opvang van 7:00 uur of 18:30 of 19:00 uur aan te vragen.

Leeftijdsgroepen

Bij de opvang voor kinderen van 4 tot 6 jaar richten wij ons vooral op spel en ontspanning. Bij de oudere kinderen van 6 tot 8 jaar gaan we kijken waar de interesses liggen. Wat vindt uw kind leuk om te doen na schooltijd, waar is het goed in en wat vindt het interessant? Door allerlei verschillende activiteiten te doen, ontdekt uw kind spelenderwijs hoe het met vrije tijd om kan gaan. Met de oudste kinderen, de 8-plus groep, gaan we deze ontdekkingstocht verder verbreden. Op verschillende uitdagende locaties, zoals clubhuizen, of scoutinggebouwen, wordt voor uw kind een spetterende variatie aan activiteiten georganiseerd.

 


_MG_8612-TD

_MG_8523-TDVVE

Website door Forwart sitemap